Załącznik nr 4 Regulaminu
Załącznik nr 4 do Podręcznika Inkubatora Kuchennego w Zakrzowie
Ankieta informacyjna i sprawdzająca
Nazwa klienta: …………………………………………………………………………………………………………………………………….
Data: …………………………………………………………… Godz.: …………………………………………………………
Rodzaj produkcji: ………………………………………………………………………………………………………………………………
Czy osoby korzystające posiadają aktualne orzeczenie lekarskie do celów |
|
Czy osoby korzystające posiadają znajomość obsługi urządzeń znajdujących się? |
|
Czy osoby korzystające posiadają znajomość obsługi urządzeń znajdujących się? |
|
Czy urządzenia są sprawne i czyste? Czy pomieszczenia są czyste? |
Uwagi: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Podpisy: |
………………………………………… |
………………………………………… |
Klienta |
Osoby dopuszczającej |
Wielkość produkcji
Lp |
Produkt |
Jedn. |
Ilość |
1. |
|||
2. |
|||
3. |
|||
4. |
|||
5. |
|||
6. |
|||
7. |
|||
8. |