CIASTA I CIASTECZKA
CIASTO DROŻDŻOWE Z OWOCAMI I KRUSZONKĄ
Pulchne, dobrze wyrośnięte i bardzo sycące, a jednocześnie, dzięki owocom niezwykle lekkie ciasto drożdżowe z owocami sezonowymi i kruszonką. Wspaniale pachnie i smakuje.
SZARLOTKA
Pyszne rozpływające się w ustach ciasto z delikatnym nadzieniem z jabłek z odrobiną cynamonu.
MIODOWNIK
ciasto miodowe przekładane masą budyniową i powidłami dla przełamania słodyczy.
KARPATKA
Znakomite ciasto ptysiowe przełożone przepyszną masą budyniową- wspaniała uczta słodkości.
WIŚNIOWE FALE DUNAJU
Jasno- ciemne ciasto dzięki zatopionym owocom zyskuje niebanalny wygląd i wyjątkowy smak. Razem z lekkim, budyniowym kremem i polewą czekoladową tworzy niezwykle atrakcyjny poczęstunek.
PANI WALEWSKA
Ciasto z masą budyniową przełożone znakomitym dżemem z czarnej porzeczki, który przełamuje słodycz i nadaje bardzo orzeźwiający smak.
METROWIEC
Delikatne dwukolorowe ciasto z przepyszną masą budyniową i polewą czekoladową. Wspaniale wygląda, znakomicie smakuje.
SERNIK IWONKI
-waniliowy
-waniliowo- czekoladowy
-limonkowo- herbaciany
-waniliowo- nugatowy