Usługi
Inkubator kuchenny w Zakrzowie oferuje:
- wynajęcie na godziny pomieszczeń i wyposażenia kuchni
- wynajęcie w układzie miesięcznym powierzchni w chłodni i mroźni
- organizację wspólnej produkcji kilku użytkowników pod nadzorem personelu inkubatora
- szkolenia i doradztwo
W inkubatorze kuchennym w Zakrzowie można produkować:
- garmażerkę: pierogi, krokiety, uszka, kluski,naleśniki i inne
- ciasta: drożdżowe, kruche, francuskie, ucierane i inne
- chleby i inne produkty piekarnicze
- syropy ziołowe, syropy owocowe, sorbety
- soki tłoczone- owocowe, warzywne
- inne przetwory owocowe i warzywne np. warzywa konserwowe, pasty warzywne, przeciery, dżemy, powidła, konfitury, galaretki i inne
- wyroby cateringowe
Już dziś można posmakować smakowitych produktów wytworzonych w inkubatorze kuchennym zamawiając je poprzez tzw. klub zakupowy KoKoszyk lub kupując na targu w Lanckoronie czy w straganach Smaki Gościńca umiejscowionych w gminach Kalwaria Zebrzydowska, Stryszów i Mucharz.
Zapraszamy osoby zainteresowane współpracą – rolników, przedsiębiorców, firmy cateringowe.